Aanrechtbladen Amsterdam

Bent u opzoek naar een aanrechtblad van graniet, marmer of composiet in Amsterdam?

Aanrechtbladen kunnen in een veelvoud van kleuren en vormen gemaakt worden. Wilt u een u vorm, een l vorm een kookeiland. Het kan allemaal en dan nog in een veelvoud van natuursteenkleuren ook. Spatwanden en afdekbladen van koelkasten of ovens het kan allemaal in dezelfde natuursteen worden uitgevoerd.

aanrechtblad wit marmer

Marmer of Hardsteen aanrechtbladen Amsterdam

Ook van witte marmer of grijze hardsteen worden de laatste jaren veel aanrechtbladen gemaakt. Die materialen zijn iets kwetsbaarder dan de granieten en vragen om een zorgvuldig impregneren en onderhoud. Mits men zich daar aan houdt, kan men er toch jarenlang plezier van hebben. Vraag gedegen advies bij Tetterode Natuursteen dan hoort u precies wat u allemaal kunt verwachten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ornare, metus tempus rutrum rhoncus, mi velit euismod leo, quis imperdiet sem odio sed urna. Nulla facilisi. In malesuada tincidunt lacinia. Nullam ultrices lorem eu molestie consequat. Pellentesque a mi elit.

Wit hout met donker natuursteen blad

Informatie aanvraag

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tetterode Natuursteen

Tetterode Natuursteen, een echte Natuursteen specialist gelegen aan de rand van Amsterdam (Weesp). Laat u graag kennis maken met de kleuren en soorten natuursteen. Met een eigen werkplaats en grote showroom, kunnen wij elk project aan.

Wij staan u graag te woord en denken altijd met u mee, of het nu gaat om een badkamer, keuken, vloer of vensterbanken geen project is voor ons te klein. Bel 020 665 0567 of kom langs in Weesp.